برگزاری جشنواره غذا در دانشگاه اردکان به مناسبت روز جهانی غذا و تأسیس رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

به مناسبت روز جهانی غذا و تأسیس رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، جشنواره‌ای با عنوان «جشنواره غذا» روز دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴ در دانشگاه اردکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان؛ این مراسم به همت انجمن‌های علمی مهندسی اقتصاد کشاورزی و بهداشت مواد غذایی و با حضور پرشور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.

در آغاز مراسم، دکتر مجید صادقی‌نیا معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به نیابت از ریاست محترم دانشگاه، دکتر احمد فتاحی اردکانی، سخنانی در اهمیت تغذیه سالم و جایگاه رشته صنایع غذایی در توسعه پایدار بیان کرد.
سپس دکتر احمد شاکر اردکانی، از اساتید برجسته حوزه مهندسی صنایع غذایی، و دکتر محمدجواد قانعی، رئیس دانشکده کشاورزی، ضمن تبریک به مناسبت راه‌اندازی این رشته در دانشگاه، بر ضرورت پیوند میان دانشگاه و صنعت تأکید کردند.
همچنین حضور دکتر علی‌اکبر کمالی اردکانی از اساتید شاخص دانشگاه علوم پزشکی در رشته مهندسی صنایع غذایی بر غنای علمی برنامه افزود.

در ادامه، رشته‌های صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی معرفی و اساتید این حوزه‌ها به حاضران شناسانده شدند. همچنین، نمایندگانی از صنایع غذایی فعال شهرستان اردکان نیز به معرفی فعالیت‌های خود پرداختند.

در حاشیه این جشنواره، از مهمانان با آش و غذاهای سالم و سنتی پذیرایی شد و فضای صمیمی و شادمانی در محوطه دانشگاه حاکم بود.

تاریخ: 21 Oct 2025
تعداد بازدید: 151